Handelsvillkor

Handelsvillkor


Spisar och kaminer skickas direkte från fabrik med speditör (DHL, Dachser AB eller Schenker AB.)


Tillbehör skickas med DHL till ombud, eller direkte med Dachser AB. Fraktpriset för tillbehör kan ses vid beställning. Kom ihåg att beställa tillbehör tillsammans med spis och kamin beställning, och få fri frakt på allt.

Kaminer och spisar

Fri hemleverans


Tillbehör

Frakten för tillbehör kan ses vid beställning.

Fri hemleverans på tillbehör, vid beställning tillsammans med kamin eller insats.

Frakter Sverige

Frakter Danmark, Norge, Finland och resten av EU

Kaminer och spisar

Se aktuell frakt vid beställning.


Tillbehör

Frakten för tillbehör kan ses vid beställning.

Fri hemleverans på tillbehör, vid beställning tillsammans med kamin eller insats.

Betalning

Betalning sker med kreditkort eller via bankgiron före leverans. Betalning vid upphämtning är endast möjlig i vårt lager i Höör enligt överenskommelse


Övriga frågor omkring frakt, leverans och försäljningsvilkår.

Kontakt oss här eller ring 0413-544 151


Returpolicy

RETURPOLICY Var vänlig och kontakta kaminonline.se innan du returnerar några artiklar.


Du kan returnera produkten inom 30 dagar från leverans.


Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning ske.


Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar en produkt och ange spårningsnummer samt en kort beskrivning av vad ärendet gäller. kaminonline.se föreslår att du får ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveransservice eftersom det gör det lättare att spåra paketet om det skulle behövas. kaminonline.se kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur.


Om du har betalat via faktura behöver vi ett bankkontonummer så att vi kan överföra pengarna. Det enklaste är om du skickar bankkontonumret till oss via e-post.


RETUR FRAKT För att kunna returnera din produkt behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis. Var vänlig och skicka inte tillbaka produkten till tillverkaren. Skicka istället din produkt till: Mygind Design Scandinavia AB, Stockamöllan Herrgård, SE-241 96 Stockamöllan, Sverige Att: kaminonline.se Du måste betala för dina egna fraktkostnader för produkter som du returnerar.


Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för returfrakten dras av från återbetalningen.


OMBYTNING VID FEL Hur lång tid det tar innan du får en ny produkt beror på var du bor och om varu finns i lager. Om du skickar en artikel som är värd mer än 700 kr kan det vara en god idé att använda en leveransservice som går att spåra eller köpa en fraktförsäkring. Annas kan vi inte garantera att vi kommer att få varan som du returnerar.


ÅTERBETALNINGSPOLICY Vår policy gäller i 30 dagar. Om det har gått mer än 30 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produkten får inte heller ha använts och måste vara i samma skick som när du fick den. Produkten måste returneras i originalförpackningen.


ÅTERBETALNING När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi att meddela dig via e-post. Vi kommer också att meddela dig om vi kommer att göra någon återbetalning eller ej. Om returen godkänns, kommer återbetalning ske automatiskt till ditt kreditkort eller via annan betalningsmetod inom ett visst antal dagar.


DELÅTERBETALNING Alla objekt som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

REAVAROR Återbetalning sker endast för varor till ordinarie pris - inte för reavaror.


BYTEN Vi byter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta
ut en artikel mot samma artikel, vill vi att du skickar e-post till: info@kaminonline.se

och artikeln till:

Mygind Design Scandinavia AB,
Stockamöllan Herrgård, SE-241 96

Stockamöllan, Sweden Att: kaminonline.se